To je to što me zanima!

Jovanović: 'HDZ otima vlast, a građani postaju njegovi taoci...'

Građane poziva da budu odgovorni i ne smatra da će izbori dovesti do eksponencijalnog rasta oboljelih, ako se građani budu pridržavali mjera. smatra da će pravu prevagu na izborima donijeti neodlučni
Vidi originalni članak

Ova današnja vijest koju smo čuli o Ustavnom sudu pokazuje u kojoj mjeri HDZ uvijek uzurpira vlast. HDZ otima vlast, a građani postaju njegovi taoci, rekao je Jovanović na N1 referirajući se na vijest da suci Ustavnog suda traže pokretanje postupka po službenoj dužnosti o odlukama Stožera.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadodaje da je logično da se jako ime poput njegovog nalazi na 10. mjestu njegove izborne jedinice - u kontekstu koalicije s drugim strankama, poštovanjem ženske kvote i 'zip' sustava, on se našao na desetom mjestu. 

Građane poziva da budu odgovorni i ne smatra da će izbori dovesti do eksponencijalnog rasta oboljelih, ako se građani budu pridržavali mjera. Dodaje i kako su ankete tek jedan pokazatelj rezultata, a smatra da će pravu prevagu donijeti neodlučni. 

POKRENULI POSTUPAK Ustavni sud ispituje ustavnost odluka koje je donosio Stožer

- U vladu ne smiju ući razni katolibani, ustašofili koji bi zabranjivali ženama pravo na pobačaj. To moramo spriječiti - rekao je i naglašava kako je Hod za život jedan dobro organizirani projekt.

- To je jedan duboko organizirani, sistematično osmišljeni projekt. Sada su kroz pravo na abortus krenuli na silovane žene. Ti ljudi ugrožavaju slobodu svih onih koji misle drugačije, zato ne smiju biti dio vlasti - zaključio je Jovanović. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Alkana 30.06.2020.

    Ovaj i njegovi drugovi ugrožavaju slobodu svih koji misle drugačije od njih. Povorka "ponosa" može, a Hod za život ne može, ma molim vas, što je važnije i ima veću vrijednost uopće od ljudskog života? Što će nam cijeli svijet ako nema ljudi? Što nekome smeta ako netko voli i zagovara život?

  • apolitični 30.06.2020.

    Trebalo bi te biti stid za svaku izgovorenu riječ prema hrvatskom narodu,pogledaj svoju isplatnu listu ,koliko godina ti već taj narod daje kroz porez da imaš nadprosiječna primanja u ovoj državi a da se ne priča o ostalim privilegijama kojih se nitko od vas ne želi odreći ,na izbornoj listi se ne bi trebao ni nalaziti.

  • boriskc48 29.06.2020.

    Od preostalih ( neobrisanih) komentara niti jedan ne daje pravo Jovanovicu, cudno zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare