To je to što me zanima!

Jovanović i studenti u akciji: Na Učki su posadili hrastove

Održavanjem akcije dva puta godišnje, prema procjeni, studenti Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu će u idućih 10 godina zasaditi 10.000 stabala
Vidi originalni članak

Studenti volonteri Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u akciji pošumljavanja Parka prirode Učka u petak su u društvu ministra obrazovanja, znanosti i sporta Željka Jovanovićapovodom jedinstvene volonterske inicijativa „Stablo je život“, čiji je osnovni cilj revitalizacija šumske površine Parka prirode Učka, posadili 500 sadnica stabala, koje su za ovu akciju donirale Hrvatske šume – Uprava šuma Buzet.

- Održavanjem akcije dva puta godišnje, prema procjeni, studenti Fakulteta će u idućih 10 godina zasaditi čak 10.000 stabala.

Na terenu su profesori studente educirali o važnosti gospodarenja prirodnim resursima. 

- Akcija „Stablo je život“ pokazala je da Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu obrazuje ne samo dobre menadžere već i dobre ljude te da su studenti na ovaj način pokazali inovativnost, poduzetnost i inicijativu -izjavio je ministar Jovanović.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Laik rečenica 09.03.2014.

    Bravo jovance,sto ces kad u Hrvatskoj NEMA niti 1 sposobnog hrvata,koji bi bio sposoban obavljati tvoj posao ministra=ukratko ministar hrvatskog jezika=brat jovo

  • PetraŠtimac 09.03.2014.

    Hoće se sad opet zakinuti školstvo za potrebe tog drveća?

  • deda62 08.03.2014.

    Jovanović sadi šumu za buduće četnike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare