To je to što me zanima!

Jovanović o peticiji: Nisam tu da bi bio ministar simpatičnosti

Razumljivo je da velike promjene i uvođenje reda u sustav izazivaju velike reakcije. Objektivni pokazatelji govore da idemo u dobrom smjeru, stoji u priopćenju ministra
Vidi originalni članak

Peticiju sindikata Preporod doživljavam jednako kao i ankete Crodemoskopa ili nekog drugog ispitivanja javnog mnijenja. Prema tome, takva peticija može biti samo putokaz u budućem radu i smjernica za određene odluke, komentirao je ministar Jovanović 13.125 sakupljenih potpisa za njegovu smjenu

Dodao je kako je kao ministar, u prvoj polovici mandata, donio čitav niz odluka i pokrenuo brojne procese koji na prvi pogled ne moraju izazivati opće odobravanje ili oduševljenje oko 70 tisuća zaposlenih u osnovnim i srednjim školama.

Može razumjeti, dodaje Jovanović u priopćenju, što se 13.500 njih ne slaže s njegovim radom. 

Kaže, kako nije na čelu Ministarstva, kako bi postao ministar simpatičnosti, već je njegov zadatak učiniti obrazovanje jednako dostupnim svima pod jednakim uvjetima.

 - Razumljivo je da velike promjene i uvođenje reda u sustav izazivaju i velike reakcije. Svi objektivni pokazatelji govore da idemo u dobrom smjeru. Stoga će mi rezultati ove peticije biti samo dodatni poticaj za još više odlučnosti - zaključio je Jovanović. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • samohrani samojed 24.12.2013.

    Ali budi siguran da si CAR antipacnosti.

  • Satnik Dušan Jugović 24.12.2013.

    Niti sposoban, niti simpatičan.

  • sestro 24.12.2013.

    a on je meni bre mnooogoo simpatičan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare