To je to što me zanima!

Jovanović: Reformama se prvi put pristupa na svim razinama

Ministar Jovanović je rekao kako će se problem dodatka od 3,5,7,i 9 posto na plaću učitelja u osnovnim i srednjim školama rješavati povećanjem koeficijenata
Vidi originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović istaknuo je na konstituirajućoj sjednici Nacionalnoga vijeća za odgoj i obrazovanje u četvrtak da će se problem dodatka od 3,5,7,i 9 posto na plaću učitelja u osnovnim i srednjim školama rješavati povećanjem koeficijenata. Dodao je kako se reformama u sustavima odgoja i obrazovanja prvi put pristupa sagledavajući cijeli sustav. Ministar u tome vidi novo vijeće kao "ključni alat u reformskim procesima". 

Jovanović je rekao kako je podizanje kvalitete visokoškolskog obrazovanja jedna od važnih zadaća, a kaže kako se to ne može postići bez kvalitetnih promjena na prethodnim razinama obrazovanja. Istaknuo je između ostalog i kako je ovaj tjedan velik, jer su u njemu sažeti rezultati jednogodišnjeg rada tog ministarstva.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • MIMI2_1 08.02.2013.

    Kako mi se gadi ovaj covek! Fuj!

  • zdepar 08.02.2013.

    opet laže , zašto bi nešto ukidali da misle dati

  • kumplicirana 08.02.2013.

    Da bi se podigla kvaliteta obrazovanja treba prije toga smanjit plaće učiteljima i profesorima,kaže naš ministar doktor bez doktorata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare