To je to što me zanima!

Jovanovićev zamjenik Zelenika razriješen na osobni zahtjev

Zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Saša Zelenika razriješen je na zatvorenom dijelu Vlade. Zelenika odlazi nakon što je Jovanovića zamijenio Mornar
Vidi originalni članak

Zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Saša Zelenika razriješen je na osobni zahtjev na zatvorenom dijelu današnje 170. sjednice Vlade. Zelenika je otišao nakon što je dosadašnjeg ministra Željka Jovanovića zamijenio Vedran Mornar.

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice između ostalog utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara, i to za sastanak Vijeća za zapošljavanje, socijalnu politiku, zdravlje i potrošačka pitanja (EPSCO), u formatu zapošljavanje, socijalna politika, zdravlje, koji će se održati 19. i 20. lipnja, zatim Vijeća za ekonomska i financijska pitanja (ECOFIN), koji će se održati 20. lipnja, Vijeća za vanjske poslove (FAC), koji će se održati 23. lipnja i naposljetku stajalište za sastanak Vijeća za opće poslove (GAC), koji će se održati 24. lipnja 2014. godine.

Dana je suglasnost za otvaranje Konzulata u Republici Hrvatskoj, a usvojen je Pregled zakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2014. godinu kao i Pregled podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2014. godinu.


Idi na 24sata

Komentari 33

  • jozabroz 19.06.2014.

    haha,, a kao odlazi na vlastiti zahtjev,,ok, to i je tako no razlog je nesto drugaciji,naravno,,a to je svakom hrvatu jasno,,no ok,, bice bitnije da premjer objavi i objasni da humanitarni telefon za skupljanje pomoci za slavoniju,uopce nije u vlasnistvu crvenog kriza,nego privatne firme,koja je zamislite,duzna drzavi 45 miliona kuna,,i radi dalje i radi ovakve poslove,,???? vise je nego jasno da to nije moglo ici bez blagoslova vlade,,dakle,opacic i milanovic sve to znaju cijelo vrijeme,,a mozda samo pomazu "direktoru" crvenog kriza..ili drugu markoti cija je telefonska tvrtka otvorila onaj humanitarni broj 060 9011

  • bajica1009 19.06.2014.

    Ruku na srce nije bio baš nešto bivši ministar, ali ovaj je još jadniji odmah je počeo podilaziti, sindikatu, rektorima, crkvi, udrugama, čistaćicama i kome sve ne od svega biti će ništa kada te svi hvale znači da si super dobar a nije onda si bez svog stava što je još gore.

  • ludvig989 19.06.2014.

    Kada bude tražio novi posao bolje mu je da šuti i ne spominje jovanovića :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare