To je to što me zanima!

Jurčić: Thompsona treba zatvoriti zbog pozdrava

Ljubo Jurčić, zastupnik SDP-a komentirao je utakmicu Hrvatska - Kazahstan na Maksimiru na kojoj su navijači uzvikivali: “Za dom spremni!”
Vidi originalni članak

Svakoga tko koristi taj pozdrav, pa i Thompsona, treba zatvoriti, rekao je Ljubo Jurčić, zastupnik SDP-a. Komentirao je tako utakmicu Hrvatska - Kazahstan u subotu u Maksimiru na kojoj su navijači uzvikivali parolu: “Za dom spremni!”. Za jedan dnevni list Jurčić je rekao kako takav tekst ne postoji niti u jednoj njegovoj izjavi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mare_1996 10.09.2008.

    da jesmo vikali smo to i ja sam...i šta sad...ko da ti nisi nikada...

  • -mariela- 10.09.2008.

    Svi kad pozele da se o njima pise po novinama,potegnu temu Thompson...etoo Jurcicu ti zatvori sve koji vicu za dom spremni....Neznam samo kako bi organizirali pritvaranje nekoliko tisuca ljudi odjednom ???..zamislite tu masu kad napusta stadion posli repke,kako svi u koloni jedan po jedan odlaze u zatvor:-))..ma gdje sa tolikim svitom?...crni jurcicu pa ne pozdravlja se tako 1-2 covika,vec vise od polovine stanovnistva lijepe nase,..najbolje da cjelu Hrvatsku pretvorimo u zatvor,jel tako Jurcicu?

  • user_21090 10.09.2008.

    Tko će Hrvatu zabraniti da se pozdravlja ZA DOM SPREMNI? Tko se srami tog pozdrava neka mjenja državljanstvo i naciju. Ja se ne sramim i ponosna sam što sam Hrvatica i što živim u vremenu kad i Thompson!

Komentiraj...
Vidi sve komentare