To je to što me zanima!

Jure Radić dao ostavku u IGH: Više nije šef uprave, već NO-a

Radić je sada na funkciji predsjednika Nadzornog odbora. Uz Juru Radića u Nadzornom će odboru raditi i dioničar Venjamin Mežibovski i Tomislav Alpeza
Vidi originalni članak

Jure Radić povukao se s mjesta predsjednika uprave IGH na funkciju predsjednika Nadzornog odbora. Uz Juru Radića u Nadzornom će odboru raditi i dioničar Venjamin Mežibovski i Tomislav Alpeza koji je vodio financijsko restrukturiranje IGH tijekom predstečajne nagodbe.

Predstečajne nagodbe u građevinskim tvrtkama i onima povezanima s tim sektorom dovele su do promjene vlasničke strukture pa će neki novi igrači osvajati građevinske terene u godinama pred nama.

Institut IGH je tako od danas u većinskom vlasništvu ruskog multimilijunaša Sergeja Gljadelkina.

Gljadelkin je zadržao Radića još četiri godine u IGH iako je Radić najavljivao da će uskoro otići iz tvrtke i koncentrirati se na neke druge projekte poput Pelješkog mosta. S druge strane pozicija čelnika Nadzornog odbora Radiću će dati vremena za aktivnost na drugim projektima jer će biti lišen operative na dnevnoj razini.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • marica-maca 13.05.2014.

    Jest mu teško palo.

  • plik 13.05.2014.

    i taj je znao zasto je njakao za KraDeZe...

  • Šarlota 11.05.2014.

    Ovaj je još uvijek na slobodi, bavi se "predstečajnom nagodbom" odlaskom s mjesta šefa uprave u Nadzorni odbor?? Umjesto da ga se smjesti u zatvor, njemu se osmišljavaju radna mjesta? Mi nismo u banani, mi smo u totalnoj banani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare