To je to što me zanima!

Jurica je potrošio 750.000 kuna za 'osobne potrebe’

Jurica se zaigrao pa je troškove pokušao prikazati kao reprezentaciju. Riječ je o 750.000 kuna koje je veleposlanik pri UN-u vratio, kaže naš izvor
Vidi originalni članak

Neven Jurica, stalni predstavnik Hrvatske pri UN-u iz diplomacije, odlazi zbog narušenog zdravlja. No navodno je razlog njegova odlaska i kaznena prijava koju su protiv njega podnijele nadležne službe MVPEI-ja. Oni su otkrili kako je određeni novac, a riječ je o 750.000 kuna, trošen nenamjenski. Jurica je državni novac, dok je radio u veleposlanstvu u SAD-u i u UN-u, navodno koristio za osobne potrebe, a prikazivao ih kao troškove ručkova, domjenaka i darova. Iz izvora bliskih MVPE-ju saznajemo kako je ministar Jandroković želio rasčistiti sve što je negativno što se gomilalo u MVPE-ju. Jurica se zaigrao pa je troškove pokušao prikazati kao reprezentaciju.
Riječ je o 750.000 kuna koje je veleposlanik pri UN-u vratio, rekao je naš izvor. Iz Ministarstva su priopćili kako je kontrola Uprave za financijsko-materijalne poslove Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija utvrdila nepravilnosti u poslovanju Stalne misije RH pri Ujedinjenim narodima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gladijator 21.06.2009.

    E moj Jurice! Sram te bilo!

  • labelwriter 20.06.2009.

    e jugo moja sta si nas napustila!!! sad je jos gore

  • roccobarocco 20.06.2009.

    Potrosio? Bolje receno ukrao. A za kradju se ide u zatvor osim ako nisi u Ivinoj stranci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare