To je to što me zanima!

Jurica Lovrinčević imenovan je predsjednikom Uprave Peveca

Pevec d.d. je perspektivna kompanija te vjerujem kako ću zajedno sa suradnicima uspjeti ostvariti ciljeve koje imamo na zadovoljstvo svih dioničara, dobavljača, ali i zaposlenika, rekao je Lovrinčević
Vidi originalni članak

Jurica Lovrinčević imenovan je predsjednikom Uprave Pevec d.d. na mandat od pet godina, odlučio je tako Nadzorni odbor na današnjoj sjednici. Dosadašnji predsjednik Uprave Pevec d.d. Darko Šket pak, imenovan je savjetnikom predsjednika Uprave.

„Zahvaljujem Nadzornom odboru na danom mi povjerenju. Pevec d.d. je perspektivna kompanija te vjerujem kako ću zajedno sa suradnicima uspjeti ostvariti ciljeve koje imamo na zadovoljstvo svih dioničara, dobavljača, ali i zaposlenika. Pred nama je velik posao jer želimo u budućnosti vidjeti Pevec d.d. kao transparentnu i uspješnu regionalnu kompaniju.“ – izjavio je predsjednik Uprave Pevec d.d. Jurica Lovrinčević.

Podsjetimo, Jurica Lovrinčević dosad je obnašao funkciju člana Uprave Pevec d.d. i bio zadužen za lanac opskrbe, prodaju i marketing. Jedan je od osnivača i triju tvrtki Dicentre d.o.o., Filira d.o.o. i Bobi Snacksa d.o.o. u kojima je obnašao dužnost predsjednika Uprave. Jurica Lovrinčević trenutačno je na doktorskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • umjereni pacifist 14.10.2016.

    kako se kur.... sa tuđom firmom. uništili ste čovjeka zato što je ušao sa kamionima u prijevoznički biznis.

  • 13.10.2016.

    Zna se ciji je pevec-jer ga je drzava hrvatska prisvojila ili bolje receno(Ukrala sa krivim Navodima) zasto bi netko sa Privatnim Poduzecem bio bolji od Vlade Hrvatske i bez plavih Kuverti koje su svi vladini UHLJEBI ocekivali od obitelji Pevec a sada preko korupcije su drugi vlasnici koji rade za drzavu hrvatsku bez placanja poreza---FUJ politicari i korumpirani ustroj

  • duje912 12.10.2016.

    ovo su igre bogatih...sa ciljem - kako se obogatiti još više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare