To je to što me zanima!

Kabul: Ubili šest Talijana, Berlusconi za povlačenje

Bombaš je napao talijasnki konvoj. Vojnicima se činio sumnjiv no pustili su ga da autom prođe ispred njih. On se ugurao između auta i raznio se
Vidi originalni članak

Bombaš samoubojica zaletio se bijelom  Toyotom u talijanski vojni konvoj u Kabulu i ubio šest talijanskih vojnika te deset afganistanskih civila. Ozlijeđena su najmanje 52 čovjeka. Ferham Mallicki (20), vlasnik građevinske trgovine koja se nalazi na cesti kojom je konvoj prolazio, rekao je kako je vidio da se auto približio konvoju. Vojnicima se auto činio sumnjiv no nisu stigli reagirati. Htjeli su propustiti auto da prođe pred konvojem, ali on se ugurao između dva vojna vozila i raznio se. Dodao je kako je to već treći napad kojem je svjedočio na toj cesti u zadnje tri godine.
-Ovo je barbarski. Ovo nije Islam- rekao je drugi očevidac Shah Mahmood (20). U zadnje vrijeme u Afganistanu su napadi sve češći zbog političkih tenzija. Naime, predsjednički izbori od 20. kolovoza još uvijek nemaju rezultata i proglašeni su kao neodlučeni. Talijanski predsjednik vlade, Silvio Berlusconi, nakon tragične nesreće izašao je u javnost i rekao je kako bi bilo najbolje da talijanske trupe napuste Afganistan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hrvatović 18.09.2009.

    e moji talijani, nije vam to \'alo, alo\'! tu se ratuje za ozbiljno!

  • WebSuperman 18.09.2009.

    vi se talijani nikad niste znali tući

  • danalena 18.09.2009.

    Apsolutno nije istina da je Berlusconi izjavio tako nesto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare