To je to što me zanima!

Kad bombaš plače: ISIL-ovce tjeraju na susrete sa žrtvama

Irak: U jednoj sceni osuđeni Haider Ali Motar bombaš (21) plače dok ga muškarac u kolicima verbalno napada i prijeti mu. U emisiji se prikazuju i snimke zločina
Vidi originalni članak

Iračka televizija snima novi reality show u kojem bombaše ISIL-a suočavaju s rođacima njihovih žrtava. Nadaju se da će tako napadače natjerati da se pokaju, piše u ponedjeljak Daily Mail.

U emisiji se napadači u pratnji TV snimatelja i policije vraćaju na mjesta u Bagdadu gdje su aktivirali bombe.

U jednoj sceni osuđeni bombaš Haider Ali Motar (21) plače dok ga muškarac u kolicima verbalno napada i prijeti mu . U emisiji se prikazuju i snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako su napadači parkirali automobile i kako su ih raznijeli.

Autori showa kažu kako pokazuju publici snimke, fotografije i druge dokaze kako ne bi ostavili nikakve sumnje da su napadači kriminalci koji moraju odgovarati za svoje zločine. Ipak, borci za ljudska prava su izrazili zabrinutost zbog priznanja koja se prenose uživo i tvrde da ona izgledaju kao prinuda .

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Timmy2 24.12.2014.

    Nema tu pomoći,nema tu kajanja.

  • mariocalabrese 24.12.2014.

    Dok se americke seronje nisu umijesali taj narod je koliko toliko normalno mogao zivjeti u svojim kucama i svojoj domovini.

  • ivan015 24.12.2014.

    " i on je taj sta je stvorio da se slana i pitka voda ne mijesaju "... ++ Aristoteles, 384 godine prije Krista ++ ha,ha,ha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare