To je to što me zanima!

Kad malo popije, cura krade aute i bicikle pa se vozi kući

Policija je zaustavila ukradeni automobil kojeg je vozila njihova stara znanica (28). Djevojka je imala 0,76 promila alkohola u krvi i nevažeću vozačku dozvolu...
Vidi originalni članak

Muškarac (35) iz Oriovca nedaleko od Sl. Broda u četvrtak u 1.30 sati prijavio je policiji da mu je netko ukrao auto parkiran ispred kuće. Policiji je rekao da je auto bio otključan i da je u kontakt bravici bio ključ za pokretanje motora. 

Za manje od pola sata policajci su zaustavili ukradeni automobil u mjestu Gornji Andrijevci, desetak kilometara udaljenim od Oriovca, a vozila ga je njihova stara znanica (28). Djevojka je imala 0,76 promila alkohola u krvi i nevažeću vozačku dozvolu. 

Inače, curu iz Sl. Broda u srpnju su pijanu zaustavili i na ukradenom biciklu te je 'zaradila' prijavu. Policija će protiv nje i za ovaj slučaj podnijeti kaznenu i prekršajnu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • raša 09.08.2014.

    ovj treba dobro po čepu dati kada se napije bila bi onda puno smirenija (čep znaći po njoj za one koji neznaju)...

  • ZelenaHrvatska 09.08.2014.

    Koja carica pa nije ukrala auto da ga proda vec samo da se odveze kuci,pametno,djevojka ne zeli da prođe kao ova cura iz Srbije koju je majmun ubio,vec "posudi" vozilo i ajmooo!!!!!!!!!!!

  • kresimirvulic 09.08.2014.

    Svako ima svoje veselje kada čmrkne jednu previše. hahahahaha kakva cura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare