To je to što me zanima!

Kad ribe napadaju: Tri velika soma u Medulinu napadaju guske i pse i jedu male patke

Som je uhvatio gusku za noge i pokušao je odvući u dubinu, a jednom je i psa vukao za stražnjicu, no u posljednji se trenutak izvukao
Vidi originalni članak

Oni koji znaju, ne približavaju se previše. Oni koji ne znaju, usred ljeta, kad sunce upeče, napravit će pogrešku. Skinut će japanke i zakoračiti u vodu. A onda... Onda se samo mogu nadati da ekipa ispod površine drijema.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Stroga Babaroga 22.02.2023.

    Davno ih je ubacio jedan susjed, a zabranjeno ih uloviti, zašto? Netko misli da su baš super za taj mini eko sustav ili o čemu se radi?

  • Kraken8 22.02.2023.

    30 i 50kg baš i nisu neki ogromni primjerci, s obzirom da može narasti do 300kg, ali kod nas više nema takvih primjeraka,ali se još ponekad uhvati od 100 i više kg. Istina je da je štetočina,ali meni najukusnija riba, ali tamo do 5kg su delikatesa.

  • Luna777 21.02.2023.

    Tako je bilo i kod nas na grabi ili lokvi, ali su ribiči izlovili tri velika soma, jer su im pojeli sve ribe koje su pustili u lokvu. Suprug kaže da su oni velike štetočine za ribe, da jedu sve pred sobom. Inače meso soma je jako ukusno, nema puno kostiju, ponekada kupim svježe u supermarketu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare