To je to što me zanima!

'Kad ste u fokusu UN-a znači da nešto ne štima, a mi nismo'

Idućih pet dana premijer Zoran Milanović provest će u New Yorku na godišnjoj sjednici Opće skupštine Ujedinjenih naroda. S njim su supruga i Vesna Pusić
Vidi originalni članak

Idućih pet dana premijer Zoran Milanović provest će u New Yorku na godišnjoj sjednici Opće skupštine Ujedinjenih naroda. U New Yorku društvo će mu praviti supruga i ministrica Vanjskih poslova Vesna Pusić. 

Misli da u New Yorku neće imati priliku sresti američkog predsjednika Baracka Obamu. 

- Mislim da nisu predviđeni bilateralni susreti ni s kim osim možda s čelnicima zemalja svjetskih žarišta, a Hrvatska to nije. Čak mi se čini da smo malo ispali iz fokusa američke administracije što je dobro jer kada ste u fokusu nešto ne štima, rekao je premijer za Dnevnik Nove TV.

Rekao je i kako će se na Skupštini govoriti o situaciji u svijetu i svemu onome čime se bavi UN. Tema koja će prevladavati je situacija u Siriji, ali i nova žarišta koja su otvorena diljem svijeta nakon antiislamskog filma. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vferari 24.09.2012.

    Duboko se nadam da je kardinal Božanić ovo pročitao i nešto naučio pa bi bilo dobro da upozna i svoje kardinale prije nego milanović ode kod pape jer tada će mu isto poručiti i papa.

  • dahhmal 24.09.2012.

    Idi samo idi i ne vraćaj se više! Nama takav maneken ne treba koji se šminka po svijetu i priča gluposti a problemi doma ga ne zanimaju to kaj nam tvornice propadaju kaj je sve više i više radnika na cesti, glavno da će on na naš račun svijeta vidjeti.

  • Capafiori 24.09.2012.

    A kojim povom bi se tebao susresti sa Obamom???? Pa on je samo premijer jedne Obami potpuno nebitne zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare