To je to što me zanima!

Kafić u Travnom opet na meti: Lani eksplodirala bomba, noćas je netko podmetnuo požar

Nakon što je prije godinu dana ispred kafića eksplodirala bomba, u noći na petak planuo je požar kafića Travno u Novom Zagrebu. Policija navodi daje nepoznati počinitelj izazvao požar
Vidi originalni članak

U caffe baru Travno u Novom Zagrebu noćas je oko 3 ujutro izbio požar, potvrdili su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb. Navode kako su dobili dojavu od građana i odmah izašli na teren. 

Dolaskom na intervenciju ustanovili su da se radi o požaru hladnjaka i manje hrpe smeća ispred lokala. 

BOMBA ZA VLASNIKA KAFIĆA Policija otkrila tko stoji iza eksplozije u Travnom: Bombu su donijeli u torbi i aktivirali je

Iz policije potvrđuju da je nepoznati počinitelj uporabom zasad nepoznate zapaljive tekućine izazvao požar ugostiteljskog objekta vlasništvo 57-godišnjaka.

Na intervenciji su bila četiri vatrogasna vozila s ukupno 10 vatrogasaca. 

Podsjetimo, prije godinu dana je u istom kafiću bila postavljena bomba koja je stanare probudila usred noći nakon eksplozije. Dvojica bombaša su 15. rujna prošle godine pokraj stabla postavili eksplozivnu napravu u torbi koju je donio 41-godišnji državljanin Srbije.

UŽIVO IZ NOVOG ZAGREBA Gorjelo u Travnom, blizu kafića koji je eksplodirao: 'Strašno, jutros bomba, a sada požar'

Zajedno su ju aktivirali detonatorskom kapislom i sporogorećim štapinom i u 4.10 sati bomba je eksplodirala i napravila ogromnu štetu. Kako navode iz policije, detonacija je oštetila dvije vanjske jedinice klima uređaja, vanjsku jedinicu dojavnog alarmnog uređaja, jednu unutarnju jedinicu klima uređaja, senzor dojavnog alarmnog uređaja, kamere video nadzora, pet staklenih kliznih stjenki i oštetila njihove aluminijske profile, jedan televizor te drveno tapecirane klupe za sjedenje u vlasništvu 57-godišnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Maligreen 20.11.2021.

    Nije se gazda cijepio i evo

  • najiram 10 19.11.2021.

    partizani u  zastrašivanju  onih  koji  neće  plačati  reket...

  • blatan sokak 19.11.2021.

    Zna gazda zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare