To je to što me zanima!

Kakav peh: Pobjegao policiji i završio u raljama - aligatora!

Florida: Bryan Zuniga (20) pobjegao je policiji koja ga je zaustavila zbog prometnog prekršaja, no nekoliko kilometara dalje napao ga je aligator. Uhitili su ga u bolnici
Vidi originalni članak

Muškarac koji je na Floridi uspio pobjeći policiji, na koncu je ipak dolijao u njihove ruke, a u tome im je pomogao - aligator. Naime, Bryan Zuniga pobjegao je policiji u četvrtak ujutro, ali je uhićen u bolnici nekoliko sati kasnije, u kojoj je završio nakon bolnog susreta s aligatorom, javlja CNN

Prometna policija u okrugu Pinellas zaustavila je 20-godišnjeg mladića nakon što je napravio prekršaj. No, mladić je odmah iskočio iz svojeg auta i pobjegao preko obližnje ograde i tako se uspješno izvukao iz ralja policije. No, njegova sloboda nije dugo trajala. 

Nekoliko kilometara dalje, u blizini postrojenja za pročišćavanje vode napao ga je aligator, te je završio u bolnici. Policija ga je privela nakon što su mu liječnici sanirali brojne rane od aligatorskih ralja na licu, ruci i pazuhu. 

Optužen je za vožnju bez vozačke dozvole, bježanje policiji i trganju ograde. Zadržan je u okružnom zatvoru. Zuniga nije htio dati izjave novinarima dok su ga vlasti vodile u pritvor, a CNN nije uspio doći do njegova odvjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _petra_ 13.05.2013.

    crni humor

  • Elly SmileLuky 12.05.2013.

    uz policijske pse trenirat i aligatore

  • rumjacks 12.05.2013.

    Šta je aligator radio u bolnici aligator je napadač on mora na Goli otok

Komentiraj...
Vidi sve komentare