To je to što me zanima!

Kako će zaposleni u Hrvatskoj pratiti Svjetsko prvenstvo? 'Ići ću na godišnji kad igraju naši'

Čak 28 posto ispitanika reklo je da će prvenstvo pratiti na poslu, zbog čega su neki kupili i novu televiziju. Nešto manje ispitanika, 27 posto, zbog prvenstva će napraviti određene preinake u svom radnom vremenu
Vidi originalni članak

Portal MojPosao proveo je ispitivanje među zaposlenima u Hrvatskoj kako bi provjerili hoće li, i kako, pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo. 

Čak 28 posto ispitanika reklo je da će prvenstvo pratiti na poslu, zbog čega su neki kupili i novu televiziju. Nešto manje ispitanika, 27 posto, zbog prvenstva će napraviti određene preinake u svom radnom vremenu. 

- Uzet ću godišnji odmor kada igra Hrvatska - rekao je jedan ispitanik, dok je drugi naveo kako je na očinskom dopustu zbog čega će biti u prilici pratiti svaku utakmicu. 

Ipak, veliki broj ljudi ne planira pratiti prvenstvo. Čak 45 posto ispitanika je reklo da ga neće pratiti, a kao razloge su navodili nezainteresiranost za sportom i nemogućnost da prate utakmice zbog posla. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 22.11.2022.

    Umjesto rješavanja općeg kaosa, vladajući vrhunski manipuliraju mentalnim čipom ljudi. To je sve što konkretno rade.

  • revoltiranstoposto 22.11.2022.

    Previše fame i priče oko ničega, a situacija u zemlji alarmantna i očajna. Slavimo i uzdižemo one koji mjesečno zarađuju više nego večina za 35 godina rada.

  • revoltiranstoposto 22.11.2022.

    Opet će profesori biti krivi da nisu ispredavali svo gradivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare