To je to što me zanima!

Kako će završiti cijela priča oko Karamarka? Vanga zna!

SVI SU LUDI ZA VANGOM Josip Leko pozivao se na Vangu. Nova knjiga o najtraženijoj vidovnjakinji, čija su prva izdanja planula, opet je na kioscima
Vidi originalni članak

Na pitanje hoće li Karamarko na glasovanju u Saboru politički preživjeti ili ne većina naših političara reći će unisono - to zna samo Baba Vanga.

Na vječno pitanje, hoće li kod nas biti prijevremenih izbora, bivši predsjednik Sabora Josip Leko nedavno je odgovorio: “Ja ne špekuliram, Baba Vanga moderna je sad u medijima pa ćemo čitati tamo što je rekla” rekao je Leko. Godinu dana ranije novinarka HTV-a pitala je Leku na Markovu Trgu kakva će biti sudbina predsjednika njegove stranke.

- Nisam Baba Vanga da mogu procijeniti - rekao je Leko, koji je davne 2009. Babu Vangu upetljao i u Ustavni sud. Na pitanje što čeka sutkinju Banić, Leko je, pogađate, rekao:

- Ne može ni Baba Vanga znati. Jedan je istaknuti lider vladajuće koalicije (podaci poznati redakciji) ovih dana izjavio kako “nije Baba Vanga da sve može pogoditi”.

Baba Vanga je prorekla da će u Hrvatskoj u 2015. na vlast doći “oni što gledaju desno kad je najteže” i da će oni za Hrvatsku učiniti ‘ono što Hrvati i zaslužuju’.

- Baba Vanga bila je velik čovjek i ne sumnjamo u točnost njezinih proročanstava. Ne sumnjamo da se ovo odnosi na HDZ, koji je pokazao da zna u koju stranu treba gledati - objasnio je akademik Željko Reiner, a prenio News bar.

Vangina proročanstva - najprodavaniju knjigu u Hrvatskoj - možete kupiti na svim kisocima za 39,90 kuna. Prvo izdanje je planulo!

Idi na 24sata

Komentari 29

  • cro2 31.05.2016.

    a sto se tice 24 sata sutra ocekujem clanak kako je baba vanga pomogla uskoku da otkrije karacmarkove afere jer kako je drugacije moguce da se bivsem clanu udbe, bivsem panduru, bivsem sefu tajne sluzbe ista otkrije. pitam se sta jos neznamo i u sta je jos direktno i indirektno upleten a nezna se jer je ekspert u skrivanju i maskiranju tragova...

  • cro2 31.05.2016.

    svima onima kojima treba baba vanga da bi vidjeli sta se radi je IQ sobne temperature a buduci da je knjiga planula takvih je poprilicno a ako je istina da je baba vanga rekla da ce hrvati dobiti sta zasluzuju onda jao si ga hrvatima a ima baba i pravo jer sta zasluzujete kad dovedete zlocinacku organizaciju na vlast!? samo nazalost mnogima trebaju ovakve knjige i prorocanstva da to shvate, ako i to...

  • laky03348 31.05.2016.

    opppppppppppppaaaaaaaaa počeo i 24 sata promovirati one koji gledaju u desno,,a i knjigu babe vange.

Komentiraj...
Vidi sve komentare