To je to što me zanima!

Kako je Plenki izgubio Čuraja: 'Da ga je postavio, ministarstvo bi iz sjene vodio Željko Uhlir'

Premijer predložio Stjepana Čuraja bez iskustva. HSLS i Čačić to nisu prihvatili, pet sati su ga 'lomili' na koalicijskom sastanku, a sada se traži novi kandidat
Vidi originalni članak

Dugo u noć je premijer redom nazivao koalicijske partnere i tražio podršku da novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i imovine umjesto Darka Horvata bude predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • max2017 22.02.2022.

    ...ima iskustvo u javnoj upravi, koju je i studirao na Pravnom fakultetu, te da može ubrzati obnovu"..........kažu a istovremeno osoba koja je u rekordnom roku završila Pravo(prije roka!) u Zgb i 4 dodatne diplome Googla i jedan certifikat Algebre ne može dobiti ni volontiranje ni posao na 650 molbi.............Pa gornji argument postaje upitan i mizeran pored onih koji dangube na burzi ...i imaju titulu "burzovnog mešetara"........jadnici

  • 22.02.2022.

    Očito su kao i do sada strucnost, znanje i odgovornost totolano nebitni kriteriji. Njih zanima samo broj ruku u saboru i vlast a narod i građani su im nebitni.

  • vinja 22.02.2022.

    Ipak je najbolje da Horvatov odvjetnik najavljuje aktiviranje zastupničkog mandata trenutačnog osumnjičenika i to iz zatvora. Znači, bio kriv ili ne mjesto u Saboru čeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare