To je to što me zanima!

Kakva je čistoća javnih toaleta u Zagrebu: Evo što smo otkrili

Čistoća, urednost i ugodan miris – prvi su to dojmovi koje javni toaleti u gradu ostavljaju na Zagrepčane, ali i na turiste. Ukupno ih je 31, a korištenje se ne plaća
Vidi originalni članak

Čistoća, urednost i ugodan miris – prvi su to dojmovi koje javni toaleti u gradu ostavljaju na Zagrepčane, ali i na turiste. Ukupno ih je 31, korištenje se ne plaća, a, Zagrepčani su složni, čisti su "kao apoteka", piše Večernji list.

Kako bi i dalje ostali upravo takvi, Holding je raspisao javni natječaj u vrijednosti od devet milijuna kuna, a za taj novac tvrtka, koja dobije posao, morat će se pobrinuti za njihovo održavanje, ali i nabavu svih potrebnih sredstava koja se svakodnevno troše, poput sapuna i toaletnog papira.

Dakako, za iznos od devet milijuna kuna tvrtka će sama morati financirati i sredstva za čišćenje WC-a, i to "ekološka, koja ne štete ljudima ni vodi", a svaka dva sata osoba zadužena za održavanje morat će se upisati na evidencijsku listu koja će pokazivati koliko se toalet često čistio. Ista praksa vrijedi i sada.

Više čitakte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare