To je to što me zanima!

"Kakva sam budala bio, trebao sam ih sve poslati k vragu!"

Nisam shvatio da ću im služiti za vađenje kestenja iz vatre i odlaske na nepopularna mjesta. Radio sam kao konj i ispao naivni Podravac, rekao je Damir Polančec
Vidi originalni članak

Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade, ispričao je za Novi list kako mu je danas žao što nakon 1. svibnja 2005. nije dao ostavku. Kaže kako je tada u Maksimiru doživio debakl u sindikalnoj proslavi. Sanader je bio ljut na njega te ga je, kaže "izribao kao zadnjeg idiota". 

- Umjesto da mu odgovorim neka on iduće godine ide u Maksimir, a ja u Okučane na proslavu Bljeska, ja sam u šoku podvio rep. Kakva sam budala bio! Trebao sam ih sve poslati k vragu i ostati doma, ne pojaviti se sljedeći dan na poslu i gotovo - rekao je Polančec. No nije to napravio nego je sljedeća dva tjedna dolazio na posao i to pod stresom.

-  Nisam shvatio da ću im služiti za vađenje kestenja iz vatre i odlaske na nepopularna mjesta dok će se oni okolo slikati. Radio sam kao konj i ispao naivni Podravac, to je valjda genetski - kaže Polančec koji bi trebao 15. listopada početi izdržavati zatvorsku kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • lijač 22.08.2012.

    koga vraga cmizdriš namašinal si se love ,ova bajbukana more ti biti godišnji odmor to je sad kod vas hdz-ovaca moderno

  • DavorkaŠpraic 21.08.2012.

    E moj rumenko rumenko, slatki ti kesteni!

  • arwin 21.08.2012.

    Da, ispao si Dudek i budala ali to ne znači da Ti se ne bi trebalo suditi po Kineskom modelu. Znao si što radiš, narod Ti je za rad davao dobru plaću a Ti si kradljivim parazitima držao ljestve. Kriv si kao i oni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare