To je to što me zanima!

Kalašnjikovom ubio dva psa, a dva ranio: Zaklali su mu kokoši

Policija je krenula pretražiti njegovu kuću, a 78-godišnjak im je pritom dragovoljno predao jedan pištolj, dvije automatske puške i ukupno 1.437 komada streljiva
Vidi originalni članak

U Kninu je uhićen 78-godišnji muškarac koji je iz vatrenog oružja ubio dva psa iz krvoločnog čopora koji mu je napao kokošinjac.

Kako je izvijestila policija, on je u nedjelju u devet sati ujutro začuo lavež pasa u svom kokošinjcu. Uočio četiri psa i otišao u kuću po oružje. Dva je psa ubio, a dva su uspjela pobjeći. No, dotad su uspjeli zaklati 17 komada peradi.

- Vatrenim oružjem usmrtio je dva psa nepoznatog vlasnika, koje je potom odvezao i bacio u obližnji potok. Tom prilikom osumnjičeni je ranio i psa u vlasništvo 22-godišnjaka, koji je zajedno s psom u vlasništvu 50-godišnjaka, pobjegao s mjesta događaja - kažu u Policijskoj upravi.

Policija je krenula pretražiti njegovu kuću, a 78-godišnjak im je pritom dragovoljno predao jedan pištolj, dvije automatske puške i ukupno 1.437 komada streljiva. Bilo je ukupno 1.160 komada puščanog i 247 pištoljskog streljiva, koje je  neovlašteno posjedovao.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznene prijave za ubijanje i mučenje životinja te nedozvoljeno posjedovanje predan je pritvorskom nadzorniku. Vlasnici dva preživjela psa, 22-godišnjak i 50-godišnjak, odgovarat će prekršajno, zbog prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • jabuka5 24.09.2017.

    jadan stari čovjek , jadne koke a jadni i psi ,oni su samo psi a krivi su vlasnici i ja bi ih dobro kaznila po đepu i namirila čovjeku štetu za koke .....nadam se da će biti tako ...

  • mangup@dj 20.09.2017.

    A zar ih je trebo pustit u spavaću sobu da malo odmore poslje klanja

  • VesnaTorta 20.09.2017.

    Čovjek ima čitav arsenal oružja - neovlašteno ! Pa kad mu dođe žuta minuta , gdje piše da neće opišite po susjedima? Vlasnici pasa su mu mogli nadoknaditi štetu! A jako su krvoločni kad im je uspio žicom vezat noge !! Ne opravdavam vlasnike tih pasa i svi jako dobro znamo da psi vole naganjat koke , ali ni ovo sto je on uradio - nije rješenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare