To je to što me zanima!

Kali: Marihuana je simbol košarkaškog turnira mladih

Službeni znak za turnir ulične košarke Streetball 2010 u Kaliju je marihuana s rastafarijanskim bojama. Nacrtana je u dvorštu zgrade Općine...
Vidi originalni članak

Imamo razloga vjerovati da čelnici Općine Kali na otoku Ugljanu, barem prešutno, odobravaju korištenje marihuane među mladima tog najvećeg otočnog mjesta zadarskog arhipelaga, komentirao je čitatelj 24sata, koji je na Ugljanu u mjestu Kali snimio fotografiju. Naime, na tradicionalnom Streetball turnru, kojeg ondje organiziraju dulje od 10 godina, najnoviji zaštitni znak turnira iscrtan na igralištu, na Trgu Marnjiva, ove je godine list marihuane. Cijelo je igralište, odnosno općinsko dvorište, obojano rastafarijanskim bojama - crvenom, žutom i zelenom.
- Stotine mladih posjeti turnir svakog dana, a završnicu i tisuću njih. Veliki list marihuane je 'jako lijepa' reklama. Na turniru igra i tim 'Škola košarke Zadar', budući prvotimci KK Zadra, također pod 'okriljem' marihuane - navodi čitatelj. Kali se, dodaje, dugo vremena pokušavao othrvati lošem glasu mjesta s velikim brojem narkomana.
U Općini su nam u petak rekli da je načelnik bolestan, a ostali imaju obeveze. Kako navodi Večernji list, navodno su mladi Kaljani htjeli ovakvim simbolom upozoriti da u Kaliju nema sadržaja za mlade pa da stoga ne čudi što je sve veći broj narkomana. Čitatelj smatra da su na problem droge mogli drugačije upozoriti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • You Are A Towel! 30.07.2010.

    sta sere citatelj!? bolje da puse marihuanu nego da se drogiraju il piju...

  • user_2971 30.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • odbojkasica zd 30.07.2010.

    ludi boduli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare