Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Kali: Marihuana je simbol košarkaškog turnira mladih

Službeni znak za turnir ulične košarke Streetball 2010 u Kaliju je marihuana s rastafarijanskim bojama. Nacrtana je u dvorštu zgrade Općine...

anonimno
Foto: anonimno
14 komentara

Imamo razloga vjerovati da čelnici Općine Kali na otoku Ugljanu, barem prešutno, odobravaju korištenje marihuane među mladima tog najvećeg otočnog mjesta zadarskog arhipelaga, komentirao je čitatelj 24sata, koji je na Ugljanu u mjestu Kali snimio fotografiju. Naime, na tradicionalnom Streetball turnru, kojeg ondje organiziraju dulje od 10 godina, najnoviji zaštitni znak turnira iscrtan na igralištu, na Trgu Marnjiva, ove je godine list marihuane. Cijelo je igralište, odnosno općinsko dvorište, obojano rastafarijanskim bojama - crvenom, žutom i zelenom.
- Stotine mladih posjeti turnir svakog dana, a završnicu i tisuću njih. Veliki list marihuane je 'jako lijepa' reklama. Na turniru igra i tim 'Škola košarke Zadar', budući prvotimci KK Zadra, također pod 'okriljem' marihuane - navodi čitatelj. Kali se, dodaje, dugo vremena pokušavao othrvati lošem glasu mjesta s velikim brojem narkomana.
U Općini su nam u petak rekli da je načelnik bolestan, a ostali imaju obeveze. Kako navodi Večernji list, navodno su mladi Kaljani htjeli ovakvim simbolom upozoriti da u Kaliju nema sadržaja za mlade pa da stoga ne čudi što je sve veći broj narkomana. Čitatelj smatra da su na problem droge mogli drugačije upozoriti.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message