To je to što me zanima!

'Kalmeta je ustrojio zločinačku mrežu koja je izvlačila novac'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stanić je razočaran izjavama sadašnjeg ministra da pljačka nije najveći problem HAC-a, nego neisplativost. Kaže da je 30 milijuna kuna tek dio ukradenog novca
Vidi originalni članak

Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić kaže da uopće nije iznenađen što je istraga proširena i protiv bivšeg ministra prometa Božidara Kalmete. 

- Već sam kazneno prijavio Kalmetu da je osmislio, organizirao i ustrojio zločinačku organizaciju koja je godinama izvlačila novac iz cestogradnje - kaže Stanić.

Izvlačenje 30 milijuna kuna iz Hrvatskih autocesta je samo dio novca, objašnjava Stanić. On je razočaran i izjavama sadašnjeg SDP-ova ministra Siniše Hajdaša Dončića da pljačka nije najveći problem autocesta, nego neisplativost. 

- Pljačka jeste problem i nadam se da će ove istrage i na kraju završetak sudskog procesa pomoći da se vrati barem dio ukradenog. Kada bi vratili sve, vjerujem da bi HAC bio izvučen iz problema - zaključuje Stanić.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • cvergl 18.11.2014.

    e tek sad naša cesta neče nikad bit dovršena

  • 18.11.2014.

    U pravu si srce- malo! Ja nisam spomenuo niti jednu stranku i da koju stranku simpatiziram!1 Ali oni prije su zbilja bile teške lopine katastrofa!! A ovi su sada neznalice i nesposobnjakovići!! I zbila nemam za koga glasati!! Ali opet velim šta nam je učinio HDZ to niti jedna stranka nemože učiniti svome narodu!! A što se tiče VUKOVRA danas dotični gospodin Cro Cap može na indexu pročitati šta je Glavašević napisao našem "velikom vođi Tuđmanu" i našim saborskim zastupnicima 1991.godine koko su Vukovarce ostavili na cjedilu i kako je Tuđman prodao Vukovar kako ga nije stid i sramota si uzeti ime od takvog čovijeka koji je promovirao Hrvatsku po cijelome svijetu i spominjati nekome njegovu majku!! Da je malo pismen i načitan nebi takove gluposti pisao!!!

  • MAX 2010 17.11.2014.

    nije vrag da im pomalo popušta obrambeni štit i 9 života koje su si uzeli....? .čak i hdz gradonačelniku.......samo za prijevoz če trebati autobuse a smještajnog kapaciteta (zatvorskog) za par sto tisuća čaruginih jataka........eto bliznisa za građevinski sector (njihov).....

Komentiraj...
Vidi sve komentare