To je to što me zanima!

Kalmeta o ostavci: 'Niti ste me birali, niti ćete me vi opozvati'

Bakrač je na sjednici zadarskoga Gradskog vijeća pitao gradonačelnika Kalmetu hoće li dati ostavku ako USKOK digne optužnicu protiv njega u aferi Remorker
Vidi originalni članak

Pozivajući se na izjavu kninske gradonačelnice Josipe Rimac da će podnijeti ostavku bude li protiv nje podignuta optužnica, vijećnik Marko Pupić Bakrač pitao je na sjednici zadarskoga Gradskog vijeća gradonačelnika Božidara Kalmetu hoće li i on učiniti isto ako USKOK digne optužnicu protiv njega u aferi Remorker. 

- Niti ste me birali, niti ćete me opozvati. Potukao sam vas do nogu na izborima i odgovaram samo građanima - odgovorio mu je Kalmeta. U vijećnici se Kalmeta potom oštro verbalno sukobio s povratnicom u Vijeće, SDP-vkom Sabinom Glasovac, bivšom pomoćnicom ministra obrazovanja. Ona ga je prozvala da u Vijeću HDZ potencira rasprave temeljem spinova, a ne službenih dokumenata, te da stalno traži vanjske neprijatelje. 

- Što ćete vi kad mene ne bude - odgovorio joj je Kalmeta i spočitao da u 3,5 godine u Zagrebu nije ništa učinila za Grad Zadar. Vijećnica mu je iz klupa dobacila da je on opljačkao grad.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 29.05.2015.

    On je utjelovljenje slogana "Zna se". Čovjek s toliko putra na glavi je još na slobodi i još se ku.či. Tko zna, zna.

  • Gogz_1 28.05.2015.

    Ovaj Kalmeta je neuništiv! Ni Kosor ga nije uspjela smijeniti. A nju Karamarko izbacio iz HDZ-a.

  • fenix77 28.05.2015.

    Ne daj se Kalmeta. Zna se tko jetebe birao, samo pazi da te pred vratima ne sačeka konjska glava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare