To je to što me zanima!

Kalmeta 'preživio': Sabor mu je izglasao povjerenje

Sabor je odlučio da ministar prometa Božidar Klameta ima njegovo povjerenje. Za povjerenje je glasalo 66 zastupnika, a 33 ih je bilo protiv
Vidi originalni članak

Kao što se i očekivalo ministar Božidar Kalmeta 'preživio' je glasovanje u Saboru. Za njegovu smjenu bilo je 33 zastupnika, dva su bila suzdržana, a njih 66 bilo protiv smjene. Sabor je, podsjetimo, glasao o Kalmeti jer je SDP tražio njegovu smjenu budući da ga smatraju odgovornim za afere u HŽ-u i HAC-u. Povjerenje Sabora Kalmeta je dobio nakon ponovljenog glasovanja, Iako je većina i u prvom pokušaju bila protv Kalmetine smjene, elektronskim glasovanjem utvrđeno je da je suzdržan bio Goran Heffer (SDP).
- Tko ima ključić od zastupnika Heffera - pitao je predsjedavajući Vladimir Šeks. Nitko od prisutnih nije se javio, pa je na zahtjev SDP-a, s obzirom da Heffer nije ni bio u velikoj vijećnici, glasovanje ponovljeno.

ŠEKS ČESTITAO ZASTUPNICIMA BOŽIĆ
Nakon što je završilo glasovanje o povjerenju Kalmeti, Vladimir Šeks je svim zastupnicima čestitao sretan Božić. Tim je završila sjednica. Zastupnici će se opet okupiti u siječnju.

'ZA NEKE ME STVARI TREBA POHVALITI'

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jabiupolitiku 12.12.2009.

    tata jesu li komunisti bili crveni?.. ne sine oni su bili zlatni

  • sanja4 12.12.2009.

    nemam komentara!

  • klaus1 12.12.2009.

    još jedna slatka pobjeda organiziranog političkog kriminala u RH.Sada se stvarno može reči da se kriminal isplati.Jer tko će te više pitati,pa pokrali su vlastiti narod!Šta briga nekoga u svijetu za građane RH.Reči će \"pa sami su krivi,šta su im dopustili\".Ali dugove,kredite,koji su djelom pokradeni morate vratit!Kako?O pa imate vi otoke,pitku vodu,ukratko Lijepu vašu,koja će biti NAŠA!A vi ćete biti konobari(uvjet tri strana jezika),čistačice,čuvari plaža....uglavnom jeftina radna snaga,ako budemo dobri i poslušni.To je naša budućnost!Zahvaljujući Sanaderima ,Polančecima,Kalmetama,Rončevićima,Vukeličima itd,koji su nas zadužili, pokrali i uništili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare