To je to što me zanima!

Kalmeta uz 'I will survive' ušao na skup u Jazinama

Tijekom predizbornog skupa Andrije Hebranga u Zadru padali su komplimenti, plesalo se i pjevalo. Hebrang je Kalmeti rekao: "Ne daj se, ti si stijena"
Vidi originalni članak

Ministar Božidar Kalmeta premijerku Kosor je ljubio u obraze, a Darko Milinović je s njom plesao. Predsjednički kandidat Hebrang ju je nazvao 'najljepšim poklonom HDZ-u', a Đani Stipaničev joj je posvetio pjesmu 'Vilo moja' na predizbornom skupu Andrije Hebranga i 20. obljetnici osnutka HDZ-a u Zadru. Kosor i  Kalmeta u Jazine su ušli praćeni taktovima klasika 'I will survive' (Ja ću preživjeti) dok su Kalmetu iz publike pozdravljali transparentima 'Kalmeta s tobom i za tebe uvijek Brodarica' i ' Dario, Puntamika uvik s tobom'.
- Zahvaljujem predsjednici Vlade i stranke što je došla na našu obljetnicu jer ni jedan čelni čovjek stranke prije nje nije došao, a prilika su imali 19. Stojimo svi iza naše predsjednice i ona stoji iza nas - rekao je Kalmeta i nastavio:
- Naša 9. izborna jedinica donosi 10 mandata, a ako se naljutimo bit će i jedan više, na što je premijerka Kosor dodala "Pa naljutite se, Bože dragi!". Predsjednički kandidat Heberang ministra Kalmetu podupro je riječima 'Božo ti si stijena, strelice idu u tebe, ali ne daj se jer to nije pucanje u tebe nego u HDZ'.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • barkley 23.12.2009.

    a jalnog i zavidnog li naroda što živi u RH

  • šicika 23.12.2009.

    Čitam komentare i stvarno ne mogu virovat.U Zadru ne živi samo osoba koja ovdi komentira a to je @jure_zd pa ne vidim razloga da se povede ovakva antipatija prema ZADRU i ZADRANIMA.Ne podržavamo svi ovog Kalmetu i nismo svi njegovo \"stado\" tako da ti jure_zd NE MOŽEŠ govoriti u ime ZADRANA već u svoje.I nisam neki doseljenik već su svi moji iz Zadra pa znam što pišem a sve što se gradi i ja PLAĆAM tako da mi Kalmeta nije dao NIŠTA već samo netrpeljivost ostatka naše zemlje a svi mi dajemo plaću njemu.

  • NOMEN EST OMEN 23.12.2009.

    SRAMOTA po tko zna koji put,pa za nevjerovati je da čovjek ne osjeća niti trunke odgovornosti na tom \"ODGOVORNOM\" mjestu,niti političke tako i moralne ... izdajnici naroda svoga ... HDZ ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare