To je to što me zanima!

Kalmeta uz šeficu: Josipović mora biti neutralan i objektivan

Ministar Kalmeta je u Sukošanu otvorio radove na sanaciji rive, koji će stajati oko četiri milijuna kuna. Rekao je da se Josipović ne treba petljati u stranačku borbu
Vidi originalni članak

Ministar mora Božidar Kalmeta u ponedjeljak je iz Sukošana poručio predsjedniku Ivi Josipoviću da bi trebao biti objektivan i nepristran u stranačkim nadmetanjima. Dao je potporu svojoj predsjednici Jadranki Kosor, koja je izjavila da se predsjednik svrstao uz "Kukuriku koaliciju".

- Mislim da predsjednik u ovom trenutku nije bio objektivan. On bi trebao biti neutralan kada su u pitanju parlamentarni izbori te ne smije biti član nijedne stranke. Trebao bi strankama koje se natječu na izborima pustiti da svojim programima i ljudima dobiju povjerenje građana – rekao je Kalmeta.

On je u Sukošanu označio početak radova na sanaciji mjesne rive, koji će stajati gotovo četiri milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ciara46 06.09.2011.

    Zar Kalmeta nije još u zatvoru? kalkulira i on i Jaca i Bajić, izbori su, valja Zadrane pridobiti. Zar oni u vladi ne misle da ovo okolo hodanje i trošenje nije rad vlade, već izborna promocija HDZ, i troše naše novce. Prije su uzimali od firmi, sada se boje ,pa su našli način kako do novca. To nije Hrvatska vlada, to je stranačka kampanja, a tako se ponaša i Jaca. Josipović ima pravo kada odgovara na provokacije.

  • realnost2 05.09.2011.

    kalmeta,mo` s misliti,a gdje je njegov vozac raketar, sve lijepse od lijepseg,

  • Lipov hlad_1 05.09.2011.

    hoce li netko u ovoj drzavi ikad odgovarat za sto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare