To je to što me zanima!

Kamenom razbio ulazna vrata prostorije SDP-a u Karlovcu

Netko je u petak navečer oko 23 sata bacio veći kamen i razbio ulazna vrata Gradske i Županijske organizacije SDP-a u karlovačkoj četvrti Rakovac
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj razbio je ulazna vrata Gradske i Županijske organizacije SDP-a u karlovačkoj četvrti Rakovac, javlja Policijska uprava karlovačka i dodaje da je materijalna šteta oko tisuću kuna. Dogodilo se to u noći na subotu.

- Preciznije, to se zbilo oko 23 sata. Nedugo prije toga su članovi Foruma mladih završili s izradom pisanica i razišli se, a ja sam ostala da upalim alarm. Odjednom sam čula tresak i prvo pomislila da se nešto dogodilo u obližnjem frizerskom salonu. Izašla sam da vidim što se zbiva i potom pozvala policiju i čovjeka koji održava sigurnosne kamere - kaže Marina Novaković Matanić, tajnica gradske i županijske organizacije stranke te potpredsjednica Gradskog vijeća Karlovca.

- Za počiniteljem je ostao pooveći kamen. Lik jedne ili dvije osobe, a teško je to razaznati zbog položaja nadzorne kamere, pojavljuje se na snimci u intervalu od tri minute ispred stranačkih prostorija - kaže M. Novaković Matanić.

- Policija će utvrditi tko je to počinio. I prije četiri mjeseca nam je staklo razbijeno eksplozivnom napravom, ne znamo kojom, jer i dalje čekamo rezultate istrage - dodaje M. Novaković Matanić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mariocalabrese 21.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • retardinho 20.04.2014.

    Sumnja se na 4500000 nezadovoljnih građana Hrvatske

  • miladraga 20.04.2014.

    Djeca se malo zaigrala, što ćete, mladost - ludost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare