To je to što me zanima!

Kamera snimila NLO, ruski radnici su ga u čudu gledali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
NLO je prvi spazio čuvar skladišta u Sarapulu, koji je odmah istrčao na parkiralište kako bi ga što bolje vidio. Pridružili su mu se i ostali radnici
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana nadzorna kamera na jednom skladištu u ruskom gradu Sarapulu snimila je blještavo svijetlo na nebu. NLO je lagano putovao nebom dok ga je nadzorna kamera snimala. U početku izgleda kao snop svjetla, no vrlo brzo se iza njega pojavio drugi objekt. NLO je prvi spazio čuvar skladišta, koji je odmah istrčao na parkiralište kako bi ga što bolje vidio. Pridružili su mu se i ostali radnici koji su u čudu gledali blještavi objekt na nebu iznad Rusije.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • miroljubiv 30.05.2009.

    Nek dođu ovamo trajno i spase nas od naše vlade,jer uskoro nam neće više ni svemirci pomoć,na što su spremni naši \"dobročinitelji svojih džepova\".

  • mayhem26 30.05.2009.

    A sta su vidili?Vidjeli su asteroid kako izgara u zemljinoj atmosferi..............

  • user_28544 30.05.2009.

    Gradić Sarapulu je u neposrednoj blizini pada meteora ili NLO_a 1908 godine, poznatija kao Sibirska eksplozija, Znanstvenici su govorili da je to pad meteora, jer uvjek manjina ili elita (iluminations) kontrolira većinu, pa tako i znanstvenike. I tako nam izrežirane vjesti plasiraju u javnost, a istina se uvjek krila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare