To je to što me zanima!

Kamerman je 'lovio' ministra kulture pa se 'rasuo' po cesti

Kamerman je pao točno ispred Hasanbegovića, no on je nastavio hodati kao da se ništa nije dogodilo, a snimatelju su u pomoć pritekli ostali kolege koji su mu pomogli da se ustane
Vidi originalni članak

Ministar kulture Zlatko Hasenbegović nakon konferencije za novinare rekao je da neće odgovarati na pitanja, ali ipak je u hodu još malo razgovarao s novinarima. Ustvrdio je nije lagao, te da nije član Hrvatskog oslobodilačkog pokreta. 

Kada mu je postavljeno pitanje o tekstu iz "Nezavisne Države Hrvatske", u kojemu navodi da su ustaše bili junaci, mučenici i šehidi, najprije je kazao: "Čitajte tekst u cjelini." Na pitanje je li koristio te izraze za pripadnike ustaškog pokreta, odgovara: "To nije autorski tekst." 
Nakon što je upitan što je to onda, ministar kulture dugo šuti, a onda kaže "Hvala vam" i odlazi.

Tada se jedan snimatelj, radeći svoj posao, popiknuo i pao jer je htio snimiti ministra sprijeda pa je hodao unazad. 

Kamerman je pao točno ispred Hasanbegovića, no on je nastavio hodati kao da se ništa nije dogodilo, a snimatelju su u pomoć pritekli ostali kolege koji su mu pomogli da se ustane. 

 

Podsjetimo, Hasanbegović je bio sazvao konferenciju za novinare te se ogradio od ustaškog režima i totalitarizma nakon što su Novosti objavile fotografiju na kojoj nosi kapu koja podsjeća na ustašku, a saznalo se i da je bio suradnik časopisa NDH.

 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • 7vuk777 13.02.2016.

    ja da sam bio na ministrovovom mjestu još bi ga i nogom odalamio

  • tia24 12.02.2016.

    Odma znaš da je sljam i smeće od čovjeka ... jadan čovjek ti padne pod noge a ti samo tako prođeš fuj...

  • tiha voda_492 11.02.2016.

    evo nove afere... međunarodno udruzenje snimatelja trazi ostavku ministra Hasanbegovica... novine u Srbiji "gore" zbog toga skandala,,,Slovenske indiferentno nisu objavile ni jedan clanak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare