To je to što me zanima!

Kamion je potrgao tramvajske žice, promet je preusmjeren

Zbog trganja žica gornjeg voda na križanju Savske ceste i Jukićeve tramvajske linije prometuju preusmjereno - izvijestili su iz ZET-a. U nezgodi nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Kamion je u četvrtak popodne nešto prije 17 sati potrgao žice gornjeg voda na križanju Savske ceste i Jukićeve ulice u Zagrebu, zbog čega je tramvajski promet u zastoju.

- Zbog trganja žica gornjeg voda na križanju Savske ceste i Jukićeve tramvajske linije prometuju preusmjereno - izvijestili su iz ZET-a. Prema prvim informacijama, nitko se u nezgodi nije ozlijedio, a popravak kvara je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zagreb75 21.03.2014.

    Anadolija,Turčin

  • archangelgabriel 20.03.2014.

    taj koji je to pisao očito jako dobro poznaje grad Zagreb, to NIJE savska i jukićeva već savska i tratinskapreko puta štanparije i AKD-e zaštite, kod studenskog centra

  • japanokinez 20.03.2014.

    A zašto ti kablovi tu trebaju biti i čemu oni služe. Imam ja isto neke kablove u garaži pa ako ih možda malo nadoštukaju, možda opet budu u jednom komadu. Na takvim mjestima gdje zjape ti kablovi, korisno bi bilo da stave vioki štap sa rašljama koji će kvalitetno pridržavati kablove. Tako su nekada žene sušile robu na terasama kad bi im kablovi za sušenje bili prenisko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare