To je to što me zanima!

Kamione za Dubrovnik su s granice vratili u luku u Ploče

Kako su istaknuli vozači opskrbnih vozila, problem je nastao jer nisu imali manifeste za terete, a koje su im za prelazak granice kod Neuma trebale osigurati tvrtke
Vidi originalni članak

Na trajektnom pristaništu u Pločama je u ponedjeljak, prvoga dana europskog članstva Hrvatske u EU, bila prilična gužva te su svi trajekti bili do 10 sati puni. Šef Jadrolinijine ispostave u Pločama, Ivan Pećar, za Slobodnu Dalmaciju je rekao kako su trajekti s Pelješca dolazili poluprazni, a oko podneva se situacija normalizirala.

Kako su istaknuli vozači opskrbnih vozila, problem je nastao jer vozači nisu imali manifeste za terete koje prevoze, a koje su im za prelazak granice kod Neuma trebale osigurati vlastite tvrtke. 

Kako bez toga nisu mogli prijeći granicu s BiH dosta ih je ujutro vraćeno na trajekt u Ploče, kako bi zaobišli teritorij BiH. Zbog cijele situacije, općine na Pelješcu očekuju veće gužve u prometu tijekom cijelog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Kamičko 01.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Kamičko 01.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • vox populi 01.07.2013.

    Zar nisu Turci otkupili od nas Neum pa ajmo sad mi od BiH otkupit Neum,zašto ne e sad nisam siguran jesu li ga oteli ili kupili neka netko od povjesničara objasni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare