To je to što me zanima!

Kamionom je oduzeo prednost motociklu, poginuo mladić (28)

Vozač (65) kamiona vozio je cestom iz Pakoštana prema Vrani. Na ravnom dijelu ceste počeo je skretati i oduzeo je prednost motociklu koji je vozio 28-godišnjak
Vidi originalni članak

Vozač (65) kamiona zadarskih registracija vozio je u utorak oko 17.30 sati cestom iz Pakoštana prema Vrani. Na ravnom dijelu ceste na ulazu u Vranu počeo je skretati lijevo, na poljoprivredno zemljište. Oduzeo je prednost motociklu Suzuki 750 iz suprotnog smjera. Vozio ga je 28-godišnjak iz Bruške, a s njim na motociklu je bila i 30-godišnjakinja. Udarili su u zadnji desni branik kamiona. Pali su, otklizali i sletjeli van kolnika. 

Mladić i djevojka s teškim su ozljedama završili u Općoj bolnici u Zadru. On je oko 21.30 sati umro od ozljeda iz prometne nesreće, a nju su zadržali na liječenju. 

Vozaču kamiona nije ozlijeđen. Alkotestirali su ga i nije bio pijan. Kazneno su ga prijavili za izazivanje prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • soundblaster 26.08.2011.

    kao prvo dečko koji je vozio motor je bio moj prijatelj, u trenutku kada je udario u kamion brzina samoga motora je bila oko 80km/h, nakon što je pao je slomio rebra te mu je krv ulazila u pluća, on je bio taj koji je nazvao hitnu pomoc, ali hitna pomoć je došla na mjesto nesreće tek nakon 45 minuta od njegovoga poziva.... tako da nije bilo borbe za njegov život. iako je danas mogao biti ziv i zdrav da su došli na vrijeme.

  • mala honda 24.08.2011.

    vidim da tatamlata izgleda radio uviđaj kad sumlja da mu je navodno oduzeta prednost i da se u sve jako dobro razumije,svaka cast,mogao si se zaposliti u policiji!

  • BlackSwan 24.08.2011.

    S VOZAČ KAMIONA NIJE KRIV...kako se ovakve stvari uopće mogu pisati ne misleći na obitelj vozaca i njega kojem sad niposto nije lako s tim da uopce nema zasto osjecat krivicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare