To je to što me zanima!

Kamionom na autocesti A3 pregazio Turkinju: Ležala je u vreći za spavanje na kolniku

Muškarac (35) iz Hrvatske je upravljajući teretnim automobilom s poluprikolicom prešao preko tijela 47-godišnje turske državljanke koja je ležala na kolniku, javlja policija
Vidi originalni članak

Na benzinskoj crpki na autocesti A3 kod Slavonskog Broda teretnim automobilom muškarac je pregazio ženu (47). Radi se o državljanki Turske koja je ondje spavala. Neslužbeno, zadobila je lomove obje noge i kuka. Vozač će odgovarati kazneno, a stradaloj ženi je naplaćena prekršajna novčana kazna.

Na odmorištu benzinske crpke postaje na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u srijedu rano ujutro, u 2.50 sati, teške ozljede zadobila je turska državljanka (47). Do ove nesreće došlo je kada je 35-godišnjak, državljanin Republike Hrvatske, upravljajući teretnim automobilom s poluprikolicom, zbog neprilagođene brzine kretanja u zavoju, kotačima poluprikolice prešao preko tijela 47-godišnjakinje, državljanke Republike Turske, koja je ležala na kolniku. Neslužbeno doznajemo da je žena ondje spavala u tzv.vreći za spavanje. 

Teško ozlijeđena žena prevezena je u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržana na daljnjem liječenju. Neslužbeno doznajemo da je žena je zadobila lomove obje noge i kuka, ali je izvan životne opasnosti. Protiv vozača teretnjaka policija podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok su od 47-godišnjakinje naplatili novčanu kaznu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Covid-20 22.07.2023.

    apusurdistan. samo kod nas. "zbog neprilagođene brzine kretanjem u zavoju prešao kotačima preko žene" šta je prilagođena brzina na autocesti?

  • Corona u jeku 👹 19.07.2023.

    Turske cerge leze cak i na kolnicima...ajmee 🙄

  • Would 19.07.2023.

    Koliko je ono dobio Horvatintilinić što je ubio petero ljudi ili koliko već?

Komentiraj...
Vidi sve komentare