To je to što me zanima!

Kamionom sletio s autoceste u rijeku, gnoj se rasuo u prikolici

Vozač i suvozačica sletjeli su u ponedjeljak oko 16 sati s autoceste A3 u mjestu Piljenice nedaleko od Lipovljana i Kutine. Gnojivo koje je prevozio se, srećom, nije rasulo u rijeku Pakru
Vidi originalni članak

Kabina je gotovo cijela bila pod vodom. Makedonac (30) i suvozačica uspjeli su otvoriti vrata no našli su se u ledenoj rijeci Pakri. Domogli su se obale gdje su promrzli dočekali policiju i Hitnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

Nasreću, nisu ozlijeđeni nakon što su u ponedjeljak oko 16 sati sletjeli s kamionom bugarskih tablica s autoceste A3 u mjestu Piljenice nedaleko od Lipovljana i Kutine. Veći problem hitnim službama stvorila je prikolica koja je bila puna umjetnog gnojiva Urea.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Neslužbeno doznajemo da se dio rasuo unutar prikolice no ništa nije dospjelo do rijeke. Kutinski vatrogasci postavili su brane koje su trebale spriječiti moguću nesreću te zadržati gorivo i ulje kamiona.

Nakon očevida iz PU Sisačko-moslavačke javili su kako vozač nije vozio sredinom ceste te je sletio na travnjak i probio odbojnik i metalnu ogradu. Gnojivo su tijekom utorka uspješno pretovarili u drugi kamion, no vađenje vozila je potrajalo zbog loših vremenskih uvjeta.

Nakon akcije vađenja HAC će ponovno postaviti 20 metara uništenog odbojnika i 25 metara zaštitne metalne ograde.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • baboo20 20.02.2018.

    Bit će pojačan prinos poriluka

  • truskawka 20.02.2018.

    Bravo bratko?????

  • Anonimus2017 20.02.2018.

    Da je netko od komentatora napisao "bravo bratko " kao što ste vi učinili dobio bi žuti karton

Komentiraj...
Vidi sve komentare