To je to što me zanima!

Kamionu otpali kotači pa je prepriječio autocestu A3

Kamion bugarskih registracija prevozio je u četvrtak rabljena vozila autocestom Zagreb-Lipovac. Oko 14 sati otpali su mu desni kotači
Vidi originalni članak

Prepriječio je kolnik autoceste. Vozili smo usporeno. Vidio sam da se kamion zanio, rekao nam je čitatelj koji je u četvrtak oko 15 sati snimio kamion koji je prevozio automobile na autocesti A3 kraj Kutine. Vidio je policiju.
- Kamion bugarskih registracija s prikolicom prevozio je rabljene automobile. U četvrtak oko 14 sati kraj Donje Gračenice otpali su mu zadnji desni kotači. Vozilo se zanijelo i prepriječilo obje prometne trake, a djelomično i preko trake za zaustavljanje vozila u nuždi. Zbog toga se od 14 do 15 sati promet autocestom u smjeru Lipovca odvijao otežano, djelomično trakom za zaustavljanje vozila u nuždi te zelenom površinom - rekli su nam u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj. Od 15 do 17 sati promet se odvijao zaustavnom trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju a regulirao ga je prometni policajac. Šteta na kamioni je oko 5000 kuna, a na vozilima koje je prevozio štete nije bilo. Vozač nije pio alkohol. Ozlijeđenih nema.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • as8 16.04.2010.

    E sada kada neki sretnik kupi onog razbijenog srebrnog đipa na kraju kamiona dam se kladit da će se prodavati po akciskoj cijeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare