To je to što me zanima!

Kanada kani znatno povećati broj imigranata u 2016. godini

Nova liberalna vlada, koja je obećala prihvatiti više sirijskih izbjeglica  od prijašnje konzervativne vlade, rekla je da namjerava dovesti  između 280.000 i 305.000 novih stalnih stanovnika
Vidi originalni članak

Kanada namjerava znatno povećati broj imigranata koje će prihvatiti ove godine, s fokusom na ponovno ujedinjenje obitelji i prihvat većeg broja izbjeglica, priopćila je vlada u utorak.

Nova liberalna vlada, koja je obećala prihvatiti više sirijskih izbjeglica  od prijašnje konzervativne vlade, rekla je da namjerava dovesti  između 280.000 i 305.000 novih stalnih stanovnika u 2016. 

Gornja granica u 2015. bilo je 279.000 ljudi.

Vlada će priznati 18.000 privatno financiranih izbjeglica ove godine, što je trostruko više od razine  prijašnjih godina, rekao je ministar imigracija John McCallum.

Vlada planira prihvatiti 55.800 ove godine i dopustiti prihvat za  75.000 do 82.000 imigranata u sklopu obiteljskog programa.

Plan "ističe značajan pomak u imigrantskoj politici prema ujedinjenju više obitelji, učvršćujući naše gospodarstvo i podržavajući kanadsku humanitarnu tradiciju kako bi se preselili izbjeglice i ponudila zaštita onima kojima treba", rekao je McCallum novinarima.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kris The Warrior 09.03.2016.

    Pa ovi nisu normalni! U Kanadi već polako ljudima kipi, ali elita i mediji guraju ideologiju multikulturalizma. Gledajte kada se za koju godinu otcijepi Quebec, a ostatak Kanade kulturno se obogati s etničkim sukobima po gradovima. Kanadski Indijanci (First nations) se užasavaju multikulturalizma koje im pripremaju. Bijelci su ih ipak nekako poštivali, ali novodoseljeni iz drugih dijelova svijeta, a pogotovo Arapi i ostali muslimani ih ne šljive ni pol posto. A socijalna država je pred pucanjem, ali ovi i dalje sviraju dok Titanic tone, balon se napumpao i previše i svi vide samo šarene šljokice na njemu. Ovdje naši nounari pričaju hvalospjeve o kanadskom zdravstvenom sustavu, ali istina je da će te bolje proći u Hrvatskoj nego s državnim zdravstvenim osiguranjem u Kanadi. Ma ovaj svijet ide kvragu!

  • kesha 09.03.2016.

    Ima među njima normalnih ljudi i obitelji koje samo žele bolji život. Nisu svi radikalni islamisti. Ne znam na koji će način Kanada profilirati te ljude da ne dobije stotinu tisuća problema.

  • conte 09.03.2016.

    očito imaju viška u proračunu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare