To je to što me zanima!

Spremačice pojele bombone s THC-om, policija kaznila Kanađanina s 27.000 kuna

Iz dubrovačko-neretvanske policije u ponedjeljak su objavili kako su 3. studenoga pretražili tu kuću te pronašli manju količinu marihuane i plastičnu kutiju s bombonima raznih oblika i boja tešku oko 330 grama
Vidi originalni članak

Čisteći kuću koju je u Konavlima za odmor unajmio 43-godišnji Kanađanin, dvije spremačice pronašle su i kušale njegove bombone sa THC-om, od čega im je pozlilo budući su, po lokalnim medijima, počele halucinirati, a zbog čega je prekršajno kažnjen s ukupno 27.000 kuna.

DVOJE RANJENIH U pucnjavi na sveučilištu u Virginiji troje poginulih, policija uhitila osumnjičenog studenta

Iz dubrovačko-neretvanske policije u ponedjeljak su objavili kako su, nakon što su o svemu operativno informirani, 3. studenoga pretražili tu kuću te pronašli manju količinu marihuane i plastičnu kutiju s bombonima raznih oblika i boja ukupne težine oko 330 grama, kao i 15 paketića sa 175 grama "nepoznate tvari omotane bijelim papirom".

Bombone su, kažu, prethodno konzumirale spremačice kuće, kojima je nakon toga pozlilo te su zatražile liječničku pomoć.

POTRAGA U SLAVONIJI Policija traži 'romantičnog prevaranata': Obećao da će joj se doseliti, dala mu 100.000 kn

Pošto su posumnjali da ti slatkiši sadrže supstance koje se nalaze na popisu droga, poslani su na vještačenje te je nalazom potvrđeno da se u njima nalazi THC, odnosno psihoaktivna tvar koja se dobiva iz indijske konoplje i spada u drogu.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da pripadaju, odnosno da ih za osobnu uporabu koristi 43-godišnji državljanin Kanade u čijem je najmu bila kuća za odmor u Konavlima, a kojemu je do okončanja istrage, kao mjera opreza, bila oduzeta putna isprava.

PREŠAO U SUPROTNU TRAKU Pijani traktorist skrivio nesreću u Goričanu: Pogledajte što je ostalo od auta! Vozač je živ

Sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droge prekršajno je kažnjen s 20.000 kuna, a uz to su mu naplaćeni i 7550 kuna vrijedni troškovi vještačenja pronađenih supstanci.

Po dovršetku istrage vraćena mu je putovnica te je napustio Hrvatsku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Mr. Spock 15.11.2022.

    Što je na stolu, ponuđeno je!!! Tako je nekoć i jedan profesor rekao studentici koja je sjedala na stolu, kad je on ulazio u amfiteatar. Naravno da ga treba kazniti i naravno da njih dvije ne treba kazniti. Gumeni bomboni su bili na stolu na terasi i laže svaki onaj koji kaže da ne bi uzeo 2 gumena bombona (ili čokoladice). Volim ovo hrvatsko licemjerje. Umjesto da nas brinu svakodnevni problemi poput nažalost ilegalne i pre pre preskupe prostitucije, gospodarskog kriminala, političkog pogodovanja i sl, svi se sad iživljavaju na benignom slučaju uzimanja bombona iz zdjele sa stola na terasi.

  • levivu 14.11.2022.

    Spremacice nesmiju nista uzeti ni probati bilo sto u sobama same su si krive po meni odmah otkaz

  • BrankoDelišimunovič 14.11.2022.

    Sramota zašto su ga kaznili što diraju tuđe neka one plate kaznu koje sudstvo koji zakoni

Komentiraj...
Vidi sve komentare