To je to što me zanima!

Kandidat za gradonačelnika Pule zatražio ispisnicu iz HDZ-a

Predsjednik pulskoga HDZ-a i kandidat za gradonačelnika na lokalnim izborima Petar Ćurić dao je ostavku na sve stranačke dužnosti, potvrdio je u utorak predsjednik istarskoga HDZ-a Anton Kliman
Vidi originalni članak

To znači da Ćurić nije ni kandidat HDZ-a za gradonačelnika Pule pa će stranka u što kraćem razdoblju imenovati povjerenika za Pulu i izabrati novog kandidata za gradonačelnika. Ćurić se na taj potez odlučio iz osobnih razloga. Moram priznati da me ova odluka zatekla, ali istodobno poštujem njegovu odluku", izjavio je novinarima predsjednik istarskoga Županijskog odbora HDZ-a Anton Kliman.

Dodao je kako će se u skladu sa statutom u idućih nekoliko dana osnovati povjerenstvo i imenovati povjerenika za Pulu, koji će zatim izabrati HDZ-ova kandidata za pulskoga gradonačelnika.

PREDSJEDNIK HDZ-A OSIJEK Ivan Radić najavio kandidaturu za osječkog gradonačelnika

Ističući kako je Petar Ćurić bio iznimno aktivan i angažiran i kao vijećnik HDZ-a u pulskome Gradskome vijeću, Kliman mu je zahvalio na dosadašnjem radu i angažmanu.

"Žao mi je da je do toga došlo, no očito su osobni razlozi jači. Vjerujem da ćemo neovisno o tome imenovati kvalitetnog kandidata za pulskog gradonačelnika i ostvariti dobar rezultat na lokalnim izborima", zaključio je predsjednik istarskoga HDZ-a Anton Kliman. 

I sam Petar Ćurić je u kratkoj izjavi za Hinu potvrdio tu odluku.

REZULTATI CRO DEMOSKOPA: Plenković je najnegativniji, a Milanović najpozitivniji političar

"Istina je, iz osobnih razloga jučer sam zatražio ispisnicu iz HDZ-a. To je to, ne bih ništa drugo", poručio je Ćurić, koji je dužnost predsjednika pulskoga HDZ-a obnašao samo tri mjeseca.   

Idi na 24sata

Komentari 10

  • al pacino 09.03.2021.

    Prodane duše mogu HDZ - u da p....

  • BlackRaven 09.03.2021.

    Samo ispisnicu , a nije povukao kandidaturu? Haha, taktički manevar level dječji vrtić. Idemo malko glumit da više nisam lopina kradezeovska. Možda me izaberu.

  • djed neumijka 09.03.2021.

    taktička varka neprijatelju, nešto tu smrdi

Komentiraj...
Vidi sve komentare