To je to što me zanima!

Kansas: Nadzorna kamera u teretani snimila duha?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zgrada je bila praza. Na snimkama se vidi svjetlo koje nikako ne možemo objasniti. Svjetlo se palilo i gasilo nekoliko puta, kaže djelatnica teretane
Vidi originalni članak

Nadzorna kamera koja detektira pokrete u jednom fitnes klubu u gradu Overland Parku američkoj saveznoj državi Kansas snimila je neobične slike i to u doba kad je zgrada bila potpuno prazna.
- Svaki dan kad dođem na posao pogledam snimke da vidim što se događalo. Prije neka dva tjedna misteriozno kretanje upalilo je  kameru. Oko dva sata ujutro zadnji je čovjek izašao iz zgrade, a svjetlo se palilo i gasilo nekoliko puta između 2:20 i 4:14 sati - rekla je Kim Peterson koja radi u fitnes centru.
- Nazvala sam zaštitarsku tvrtku i rekli su mi da ne znaju zašto je svjetlo upalilo kamere i da je to vrlo zanimljivo - kaže Peterson te dodaje da ju svjetlo nije prestrašilo te da je sklona vjerovati tome da je na snimkama vidjela duha.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • majstorović 27.09.2008.

    Oko dva sata je zadnji čovjek napustio zgradu, a već u 2.20 je duh počeo vježbati. Jadan, jedva je dočekao da ostane sam... da u miru odvježba svojih sat vremena. Mislim, ne razumijem, zašto bi jedan duh posjećivao teretanu...(hi,hi,hi) imaju oni pametnija posla. Demijan, potpuno se slažem s tobom.

  • angel7 27.09.2008.

    duh si je malo dosao vjezbat.

  • 25sat 27.09.2008.

    tresla se gora, rodio se miš. I to opet u,a gdje drugdje, već kod amera. Jako su produhovljena nacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare