To je to što me zanima!

Kao Chuck Norris: Krokodil ga ulovio za glavu, ribar ga prebio

Yoann Galeran (29) kaže kako je mislio da ga je pogodio kamen. Bio je to krokodil. Zagrizao ga je i pokušavao povući pod vodu. Yoann ga je tukao gdje je stigao...
Vidi originalni članak

Francuskog ribara Yoanna Galerana (29) napao je krokodil u nedjelju navečer u Nhulunbuyju u sjevernoj Australiji. Skočio je u more kako bi dohvatio gumeni čamac koji se odvezao. Odjednom ga je zgrabio krokodil od 2,5 metra. Ugrizao ga je za glavu i okrenuo u vodi. Bacao ga je na sve strane ne bi li ga potopio. 

- Dobro sam, samo imam nekoliko rupa u glavi. Da me zgrabio veći krokodil, vjerojatno ne bi imao glavu - ispričao je Yoann koji nije ostao dužan golemom reptilu. Tukao ga je dok ga nije pustio, piše ABC News.

- Osjetio sam da se moram boriti za život. Bacao me na sve strane, a  ja sam njega tukao gdje sam stigao - ispričao je hrabri ribar. Njegova šefica Lisa Heathcote ispričala je kako se borio protiv golemog reptila prije nego što se uspeo na čamac i odveslao na obalu. U bolnici su ustanovili kako ima ozljede glave, vrata i leđa. Ipak, s obzirom na protivnika, prošao je izvrsno.

Morski krokodili uobičajena su pojava u Australiji, a narastu do sedam metara. Lisa Heathcote ispričala je kako su vidjeli da krokodil vreba posljednjih nekoliko tjedana.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ZivecZgs 29.04.2013.

    E moja lacosta imas srece sta nisi na balkanu, tu bi jos na stapu i laganoj vatrici zavrsio

  • silvia 26 25.04.2013.

    po ovom uhu zakljucujem da je pojeo svinju...iliiii odojka...hhhhhhhhh

  • silvia 26 25.04.2013.

    a daj vec mi je dosta toga,mogao je ici pecat u gumenim cizmicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare