To je to što me zanima!

Kao iz zatvora: Izgrebala put iz WC-a, bila zatvorena osam sati

Bilo je zastrašujuće, rekla je Amerikanka Karen Perrin koja je iskopala svoj put do slobode za osam sati. Nije bila u zatvoru već u WC-u na poslu u petak navečer
Vidi originalni članak

Amerikanka Karen Perrin koja radi za privatnu fundaciju u Washingtonu otišla je na brzinu u toalet prije nego što ode kući s posla u petak navečer. Prije toga nazvala je muža, bivšeg Redskinsa Lonnija Perrina, da mu javi da stiže za 10 do 15 minuta. Međutim, narednih osam sati borila se da dođe do slobode. Ostala je zaglavljena u WC-u, a svi kolege otišli su kućama. Naravno, kod sebe nije imala ni mobitel. 

- Nevjerojatno, ali kada sam vidjela da sam zaključana prvo sam opet oprala ruke misleći da ću time nešto promijeniti - ispričala je za Fox i dodala kako ju je tada ulovila panika. 

'Klaustrofobična sam. Mislila sam da ću umrijeti'

- Mislila sam da ću umrijeti jer sam klaustrofobična - ispričala je. Počela je gurati papir ispod vratiju nadajući se da će zaštitari vidjeti na kamerama. Nisu. Pokušala se uspeti kroz otvor na stropu. Nije uspjela. 

Nakon dva sata grebanja, lupanja, bušenja i udaranja napravila je rupu u zidu dovoljno veliku da provuče ruku. Raskrvarila se, ali je dosegla kvaku i spasila se

Međutim, tamo je pronašla metalnu šipku i počela je kopati svoj put do slobode kao u kultnom filmu 'Iskupljenje u Shawshanku'. Nakon dva sata grebanja, lupanja, bušenja i udaranja napravila je rupu u zidu dovoljno veliku da provuče ruku. Raskrvarila se, ali je dosegla kvaku i spasila se.

- Plakala sam. Kao da sam se probudila iz noćne more - rekla je. Odmah je nazvala supruga i kćer koji su strahovali kako se dogodilo nešto strašno. Već su krenuli u potragu.

Karen ne planira tužiti tvrtku, ali se nada kako će napraviti neke sigurnosne mjere da se ovako nešto više ne bi dogodilo. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ojdimidojdimi 16.12.2013.

    ja mislio da je ištemala armirani betonski zid a bez hiltija kad ono rigips

  • true love 16.12.2013.

    je li uspila provuć ruku kroz tu rupu na slici 1 ? hahaha

  • sniper1212 16.12.2013.

    2 sata joj je trebalo da sa metalnom sipkom razbije gipsane ploce?!? na slici se vidi da je samo jedan sloj ploca. to znaci 1,25cm debljine sa jedne strane i 1,25cm sa druge strane..

Komentiraj...
Vidi sve komentare