To je to što me zanima!

Kao u filmu: Napravio tulum pa mu se pojavilo čak 200 ljudi

Kalifornija: Mladićevi roditelji nisu bili kod kuće te je odlučio napraviti tulum za kraj škole. Ipak, nije se nadao da će na kraju ondje biti 200 ljudi te da će doći policija
Vidi originalni članak

Mladić (18) iz SAD-a završio je srednju školu te je u subotu priredio tulum u svojoj kući u Encinitasu u Kaliforniji. Na tulumu se pojavilo čak 200 ljudi, a u jednom trenutku su susjedi pozvali policiju zbog preglasne glazbe. Nakon što je policija došla u kuću zatekla je 200 pijanih mladića i djevojaka, koji ne smiju konzumirati alkohol, jer je prodaja alkohola ljudima ispod 21 godine zabranjena. Osim alkohola, pronašli su i bong kojim su mladići pušili marihuanu, javlja Daily Mail.

Coreyja Lamba (20) i mladića (17) policija je uhitila jer su bili pijani, a mnogi su se počeli skrivati u kupaonice i ormare po kući. Na ispitivanju u policiji na kraju je završio i mladić koji je organizirao tulum te je rekao kako su njegovi roditelji bili izvan grada. Policija je izvijestila kako mladiću prijeti čak i zatvorska kazna zbog remećenja javnog reda i mira. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 21.06.2012.

    ha ha slicno se i meni desilo,sestra i ja ostale same doma.pozvala ja drustvo i kazem njoj,da me necinka mami da dovede koju prijateljicu.ona je dopeljala pola kvarta i dvije gajbe piva.dobila sam slom zivaca.navratili susjei,policija i kucepazitelj...nikad viseeee

  • GlobalHawk 21.06.2012.

    yep , project x film. samo je bilo pitanje vremena kad će neka budala pokušati provesti to u stvarnosti..Stupid yanks, niš čudno.

  • _l_ 21.06.2012.

    A koji je taj Corey Lamb i jel u nekom srodstvu s tim mladićem? I kako se uopće zove taj mladić koji je organizirao tulum?

Komentiraj...
Vidi sve komentare