To je to što me zanima!

Kao u filmu: Noću im krao piće iz restorana, oni mu napravili zasjedu, on ih udario i pobjegao

Kada su vlasnici objekta pristigli, primijetili su otvoren prozor, a u unutrašnjosti su zatekli maskiranog muškarca s bocama alkoholnog pića. Muškarac ih je oboje napao i više puta udario
Vidi originalni članak

U ponedjeljak 13. srpnja oko 3 sata, 40-godišnjak i 36-godišnjakinja su zaprimili obavijest da se iz njihovog ugostiteljskog objekta u mjestu Kukci kraj Poreča čuje buka te su se odmah uputili prema objektu. Kada su pristigli, primijetili su otvoren prozor, a u unutrašnjosti su zatekli maskiranog muškarca s bocama alkoholnog pića. Muškarac ih je oboje napao i više puta udario, nakon čega je pobjegao iz ugostiteljskog objekta.

Vlasnica je prilikom napada lakše ozlijeđena, a policijski službenici su odmah nakon dojave započeli intenzivnu potragu za počiniteljem. Pronašli su ga sljedećeg dana i uhitili, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 15. srpnja priveli ga uz kaznenu prijavu u pritvorsku jedinicu PU istarske.   

Kako neslužbeno doznajemo, prije sama uhićenja mladića sve se odvijalo kao prema dobrom filmskom scenariju. Vlasnici su naime vidjevši da im netko danima potkrada alkohol napravili zasjedu, ali prije toga su i obavijestili sve susjede što im se dešava, te ih zamolili ako netko čuje i vidi da netko se oko lokala mota da im hitno dojavi. Nisu trebali dugo čekati, te su ulovili mladića sa prstima u pekmezu. U općem metežu i fizičkom obračunu skinuli su mu masku kojom je došao u pljačku, no uspio im pobjeći do dolaska policije. Oni su ga pak prema njihovom opisu brzo pronašli. 
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Linz 17.07.2020.

    Otišla nam država u k.... Još malo pa će nam fantomke biti dio naše narodne nošnje !!!

  • wooly 17.07.2020.

    Koji je to kokošar.

  • japanokinezjapano 16.07.2020.

    Uopće niko nema razumijevanja za njegove potrebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare