To je to što me zanima!

Kao u filmu: Specijalci uletjeli u splitski kafić i uhitili muškarca

Policija ne želi otkriti koga i zašto su uhitili na terasi kafića 'F caffe'. Uletjeli su crnim kombijem pred terasu i u roku nekoliko sekundi odveli ga u kombi
Vidi originalni članak

Splitski policajci spektakularno su uhitili nepoznatog muškarca oko 11.30 na Rivi. Ispred terase kafića 'F caffe' dojurio je crni Mercedesov kombi. Iz njega je munjevito iskočilo nekoliko specijalaca i krenulo prema čovjeku koji je sjedio na na terasi. U samo nekoliko sekundi su ga 'spakirali' u kombi i otišli. 

Brojni Splićani u čudu su gledali što se događa, prizor je bio poput onih iz akcijskih filmova. U splitskoj policiji potvrdili su da uhićenje muškarca, te rekli kako u interesu istrage ne mogu otkriti njegov identitet ni razloge uhićenja. Ipak, po mišljenju očevidaca, splitski policajci pokazali su barem brzinom i spretnošću punu 'borbenu spremnost'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kile55 14.04.2011.

    "pecijalci uletjeli u splitski kafić i uhitili muškarca" wooow...moš mislit

  • wozzie 14.04.2011.

    pokazali su kako se iživljavati na ljudima pred narodom!!to je namjerno napravljeno da bi se dominiralo ljudima tj.da ljudima utjeraju strah u kosti!! šta nisu tako sanadera uhapsili!!

  • mangup@dj 14.04.2011.

    pa šta mulac pije kad mu škodi.i onda mu je vrag kriv kad ga odvedu specijalci

Komentiraj...
Vidi sve komentare