To je to što me zanima!

Zbog dima od požara? Lančani sudar na A1 kod odmorišta Zir

U lančanom sudaru sedam vozila nema ozlijeđenih ljudi. Auti su se sudarili na autocesti A1 u smjeru Splita kod odmorišta Zir na Gornjoj Ploči. U sudaru su sudjelovali i šleperi
Vidi originalni članak

Prema prvim informacijama u lančanom sudaru sedam vozila nema ozlijeđenih ljudi. Auti su se sudarili kod odmorišta Zir na Gornjoj Ploči. U sudaru su sudjelovali i šleperi i to su se vjerojatno međusobno sudarili s obzirom da je jednom smrskana kabina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Iako još nije poznato kako je došlo do nesreće, danas su u Lici gorjeli mnogi požari jer su ljudi palili korov, i često bi im  požar izmakao kontroli pa su vatrogasci imali pune ruke posla. Neki požari su bili vrlo blizu autoceste i moguće da je dim od tih požara smetao vozačima i tako je došlo do lančanog sudara.

Štoviše, jedno vrijeme je zbog požara i dima za sav promet bila zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Gospić i Sveti Rok u oba smjera.

U policiji su nam potvrdili da će provjeriti tu mogućnost.

I pet sati nakon nesreće, zbog očevida je promet autocestom bio u prekidu, a policija je preusmjeravala vozače na izlaz u Gospiću pa se dalje vozilo županijskim i lokalnim cestama. Promet u pravcu Zagreba odvijao se nesmetano.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nijetebriga 18.02.2017.

    Jadan dim, fasovat ce☺ Moz mislit dim je kriv a ne prebrzo vozenje-mobitel i umornost...uvijek je netko drugi kriv... Ozbiljno, kad ce konacno oni koji voze preuzet odgovornost kod nas..

  • Herzog(315178) 18.02.2017.

    Dolje pale svake godine korov zbog ispaše stoke . To može biti jako opasno jer smanjuje vidljivost na autocesti !

  • mejna 17.02.2017.

    poruka,avdo,ujedinite se Hrvati i Muslimani,ovdje se komentira o saobraćajki a ne o genocidima o moj avdo ,pismeni?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare