To je to što me zanima!

Kaos na splitskim Pujankama: Poplavila garaža, voda šiklja po autima. 'I mi ovo plaćamo...'

Garaža je u groznom stanju i ništa se ne ulaže. Naravno, osim kamera koje su stavljene kad su se zapalili oni auti prije nekoliko mjeseci. Ovakvu garažu plaćaju građani, rekao je jedan ogorčeni korisnik garaže
Vidi originalni članak

Veliko nevrijeme pogodilo je Dalmaciju i zadalo brojne probleme građanima. Vatrogasci su imali nekoliko intervencija ispumpavanja vode, a u nekim gradovima poplavile su ulice.

Brojne prometnice diljem Dalmatinske zagore i obale bile su pod vodom, a slično je i u Splitu. Kako prenosi Dalmacija Danas, na splitskim Pujankama poplavila je i garaža u Tijardovićevoj ulici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Garaža na Pujankama, Tijardovićeva ulica! Garaža se naplaćuje, prodano puno više, troduplo više kartica nego garaža može primiti automobila. Garaža je u groznom stanju i ništa se ne ulaže. Naravno, osim kamera koje su stavljene kad su se zapalili oni auti prije nekoliko mjeseci. Ovakvu garažu plaćaju građani... - izjavio jedan ogorčeni korisnik.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Daun šift 19.01.2023.

    sad če to srknut pomočnik , eaBojan !

  • Cipelcug 19.01.2023.

    Najme dakle kod nas uvijek nešto ne funkcionira.

  • fanat 19.01.2023.

    Famozna ST firma koja drži sve parkinge u gradu ..ulaže samo u naplatu postojećih kapaciteta,ne stvara nova parkirna mjesta...naplaćuje se čak i makadam sa rupama i lokvama vode poslije kiše

Komentiraj...
Vidi sve komentare