To je to što me zanima!

Kaos na Zagrebačkoj: Nakon sudara dva auta letjele i šake

ZAGREB: Na Zagrebačkoj aveniji su se oko 13.20 sati sudarila dva auta, nakon čega su se vozači potukli. Policija je obavila razgovore s vozačima, no još treba odrediti hoće li obojica dobiti prijave
Vidi originalni članak

Čuo sam trubu i udarac, pogledao sam kroz prozor i vidio dva auta i vozače kako izlaze van. Vozač plavog auta udario je u ljubičasti auto i nakon što je izašao van krenuo je mahati rukama i unositi se u lice oštećenome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mahnuo mu je rukom da vozi dalje ili da makne auto. Nakon što napadnuti muškarac to odbio i izvadio mobitel kako bi uslikao štetu i pozvao policiju, fizički ga je napao ne bi li mu uzeo mobitel, rekao nam je čitatelj.  

Na Zagrebačkoj aveniji u blizini kazališta Trešnja, oko 13.20 sati sudarila su se dva autmobila. Nakon sudara došlo je do obračuna dvojice vozača. Nakon ispitivanja znati će se hoće li oba sudionika zadobiti prekršajnu prijavu ili samo jedan, rekli su nam iz policijske uprave zagrebačke.

POGLEDAJ I OVO: Fotkao je ženu na putovanjima, a rezultat je urnebesan

Idi na 24sata

Komentari 256

  • bukachev 31.12.2017.

    suzavac i palica u autu!prvo ga pospricas a onda mu koljena polomis i kraj price!!!

  • duda9 30.12.2017.

    Sramite se sram vas može biti pa normalno Balkan je Balkan nema kulture.Ajde da vas vidim kako bi se potukli u Švicarskoj,SRAMI TE SE.

  • matalan 30.12.2017.

    Bosanski krkanluk ima svoj kodeks ponašanja, psuj gazi, rod su im vuci i vrazi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare